MARKETING

EEN GOEDE STRATEGIE

IS HET HALVE WERK

En daarom starten we dus altijd met een strategisch plan. Hieruit volgt een concrete marketingstrategie, welke we vertalen naar alle online marketingactiviteiten. Door de juiste inzet van online media, bereiken we de eindklant en consument. Dit doen we door jouw product op inspirerende wijze aan het juiste kanaal, medium en/of influencer te verbinden. Het resultaat? Een activatie van de klant en consument voor jouw product!

null

STRATEGIE & ANALYSE

Online marketingstrategie
Samen met jou bepalen we hoe we je doelgroep gaan bereiken. Welke boodschap, via welke kanalen en welke doelstellingen zijn hieraan verbonden?

Zoekwoorden analyse
Op welke woorden wil je gevonden worden? Zoekwoorden vormen de basis voor de structuur van je website en zoekmachine marketing.

Website analyse
Past je website (nog) bij je vastgestelde online strategie? Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

null

MERKONTWIKKELING

Branding
Wie ben je en wat wil je uitstralen? Het ‘DNA’ van je organisatie en de kernwaarden van je merk vormen het uitgangspunt voor de merkpositionering, waarmee we merkvoorkeur gaan creëren bij jouw doelgroep.

Huisstijl
De eerste indruk is alles. De uitstraling van je bedrijf of product is zó belangrijk. Samen met onze partners verzorgen we een huisstijl traject van A tot Z.

Conceptontwikkeling
Het begint allemaal bij een goed idee en een uniek verhaal. Door middel van storytelling en de juiste visuele uitstraling en verpakking, bouwen we een merk-of productconcept waar jouw doelgroep niet omheen kan.  

Websites
Een snelle, duidelijke en aansprekende website als visitekaartje voor jouw bedrijf: samen met onze partners maken we op basis van jouw wensen een goed vindbare website!

Webshops
Planten en bloemen worden steeds vaker online gekocht. Wij zorgen voor een goed vindbare, duidelijke en veilige webshop!

null

ONLINE MARKETING

Online communicatie
Je wilt als bedrijf zichtbaar zijn, maar hoe blijf je in beeld bij je doelgroep? Kies je voor een persbericht, nieuwsbrief, een magazine of een commerciële actie? Samen bouwen we aan de juiste positionering van jouw merk! 

Online campagnes
Jouw nieuwe product online introduceren? Dat doen we via een op maat gemaakte campagne, gericht op –en aansprekend voor- jouw doelgroep. Opvallend, meetbaar én effectief!

Social media
Welke social kanalen passen bij jouw bedrijf of product? Wij selecteren met jou samen de passende kanalen, aanpak, doelgroep en tone-of-voice.

Social influence marketing
Offline is ‘uit’, influencers zijn in! Wij zetten micro-influencers met een groen hart gericht in. Geen betere ambassadeur richting jouw doelgroep!

Contentcreatie
Pakkende content in zowel tekst en beeld. Wij zorgen voor content die raakt én zorgt voor resultaat. Daarbij horen krachtige campagne beelden, die aansluiten bij jouw product en doelgroep.  

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Op de voor jouw belangrijkste onderwerpen goed gevonden worden via Google? Wij zorgen ervoor dat het lukt!

Zoekmachine adverteren (SEA)
Direct zichtbaar resultaat in Google door gericht te adverteren met de belangrijkste zoekwoorden voor jouw product.

MEER WETEN OVER MARKETING VOOR JOUW PRODUCT?

NEEM CONTACT MET ONS OP!
Karin
KARIN
VAN LUIJK
linda
LINDA
DE RUYTER
Annelene
ANNELENE SONNEVELD-WEERHEIM
Nikki
NIKKI VAN LUIJK
Tessa
TESSA KUKLER